Bogáncs kutyamenhely és kutyaotthon, Esztergom, kutyát keresek!
Információk menhelyünkről Támogatók Rólunk írták Programok Szórakozás Facebook
Közhasznúsági jelentések Kérdések Ti írtátok Deutsche Berichte    
Nick:
Jelszó:

kutyát keresek, kölyökkutyát keresek, gazdit találtak, kutyás apróhirdetések

 


Rólunk Írták

Ez jelent meg rólunk az interneten, újságokban

Kérjük, ha tudomásuk van bármilyen további cikkről, ami a Bogáncs Kisállatotthonról jelent meg, jelentkezzen e-mailben, és írja meg, hogy miben és mikor látta!

TV spot 2010

 

Plakát 2010 

HÍDLAP
2006. március 28.

Kutyába vett jótékonysági est

A Bogáncs kutyamnehely javára rendezett gálán, szombaton sajnos sok hely üresen maradt a Bajor Ágost Művelődési Központ színháztermében.
Juhos Erika, a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány kuratóriumának tagja szervezte az idei gálát is. Csalódottan nyilatkozta lapunknak, hogy bár a műsorral elégedett volt, nem tudja mire vélni az érdeklődés hiányát. "A tavalyihoz hasonlóan magas színvonalú program nem vonzott nagyszámú közönséget, ezért a továbbiakban már csak az 1 százalékos felajánlásokra számíthatunk" - mondta Juhos Erika, aki maga is fellépett a gálán, amelyen Horányi László előadásában Viszockij-dalokat és verseket hallhatott a közönség, a Step by step kvintett közismert jazzörökzöldeket adott elő, majd Vereckei Beáta és Attila népszerű musical-részleteket énekeltek. Haizelmann Izabella hastáncát követően az esztergomi klubszínpad két tagja, Bakai "Csücsük" Ferenc és Filemon Béla rövid prózai kollázzsal érzékeltette a "kutyaságot", különös tekintettel a gazdátlan, kóbor állatok kiszolgáltatottságára. A gálaestet zárta, egy Bartók Béla kompozíció feldolgozásával utalva arra is, hogy a koncert napján, szombaton ünnepeltük a legjelentősebb 20. századi magyar zeneszerző 125. születésnapját.
A Bogáncs Alapítvány számlaszáma: 10201006-50222425.

A gálán készített képeket ide kattintva tekintheti meg!

[Írta: K.V.]


HÍDLAP
2005. január 6.

Bogáncs Klub szombaton

Január 8-án szombaton, este hat órakor a Bogáncs Alapítvány szervezésében Bogáncs Klubot tartanak a Bajor Ágost Művelődési Házban. Juhos Erika, a Bogáncs Klub vezetője lapunknak beszámolt róla, hogy hogy az év első összejövetelén az elmúlt évről szóló beszámoló mellett az alapítvány átszervezéséről is szó lesz. Mint Juhos Erika elmondta, bár a síntértelepen még nincsenek készen az állatok tartására alkalmas kennelek, a kutyáknak jó dolguk van, nem csak az étkeztetésükre, de orvosi ellátásukra sem lehet panasz: minden újonnan érkező kutya alapos orvosi vizsgálaton, a kölykök ezenkívül féregtelenítésen esnek át. "Eddig mintegy száz kutya talált otthonra a Bogáncs Alapítvány segítségével."

[Írta: Sleepy]

Az eredeti cikk megtekintése


HÍDLAP
2004. november 2.

Még egyszer a koncertről

Október 16 már két hete volt, de úgy érzem, még egyszer kell szólnunk erről a napról. Ezen az estén esztergomi művészek adtak egy fantasztikus, nagyon színvonalas jótékonysági gálát a Bogáncs Kutyaotthon számára. Nagyon féltem, hogy milyen lesz a műsor, és egyáltalán eljönnek-e megnézni. Az előadás csodálatos volt, és száznál is több kutyabarát néző gyűlt össze. Nagyon köszönöm a művészeknek és a nézőknek egyaránt, hogy jelenlétükkel és adományaikkal segítettek minket, és megerősítettek abban, hogy hogy érdemes a munkát folytatni. Köszönjük a Dobó Gimnáziumnak, hogy rendelkezésünkre bocsátották aulájukat. Ezúton szeretném még egyszer felsorolni azoknak a művészeknek a nevét, akiknek ezt az emlékezetes műsort köszönhettük: Bakai Ferenc, Horányi László, Juhos Erika, Silver Blue és a Club Era együttes, Szalay Álmos.

Tisztelettel és hálával:
Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány tagai és az árva kutyák

Az eredeti cikk megtekintése


HÍDLAP
2004. október 19.

Segélykoncert a kisállatokért

Segélykoncertet rendeztek hétvégén a Dobó Katalin Gimnázium épületében Bogáncs Gála néven. Az ötszáz forintos belépőkből és adományokból összegyűlt pénzt a szervezők a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány javára ajánlották fel azzal a céllal, hogy a gazdátlan kisállatok számára minden igénynek megfelelő állatotthon épülhessen.

Szép számmal jelentek meg a hét végén megrendezett Bogáncs Gálán, melyet a Dobó Katalin Gimnázium aulájában tartották meg a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon javára. A segélykoncert bevételét nem titkoltan az alapítvány javára ajánlották fel, a rendezvény célja, hogy "Esztergomban is megépülhessen az állatotthon, ahol az elárvult, gazdátlan kutyusok ideiglenes elhelyezésre kerülnek."
A nem sokkal este hét óra után kezdődő koncertet a Silver Blue együttes nyitotta. A közkedvelt csapat jól ismert Beatles-szerzeményeket adott elő. Őket Juhos Erika és a segélykoncertért Nürnbergből hazautazó Horányi László színművész követte. Az est fénypontjának számító páros Simon and Garfunkel dalokkal, valamint a Képzelt riport és a Padlás című musical dalaival szórakoztatta a közönséget.
A szünet után Szalay Álmos és Tácsik Zsófia kettőse Karinthy Frigyes Tomi című művének előadásával folytatták az estét, őket követően Bakai Ferenc az Esztergomi Klubszínpad vezető-rendezője Nagy Lajos A kutya című darabjával nevettette meg a publikumot. Levezetésképpen pedig a Club Era "világzenekar" adta a talpalávalót.
Juhos Erika, a Gála szervezője és művésze elmondta, hogy bár Esztergomban és a környező településeken egyre nagyobb odafigyelés tapasztalható az elkóborolt és egyedül hagyott állatokkal szemben, nem lehet elégszer elmondani, mennyire fontos az odafigyelés nem csak az ember, -de közöttünk élő "állat-társainkra" is. "Remélem, hogy ez az egyszerre megindító és szórakoztató gála elvezeti a közönséget olyan kutyákhoz-macskákhoz, akik egyedül vannak."

[Írta: Szarka]

Az eredeti cikk megtekintése


HÍDLAP
2004. október 6.

Bogáncs Gála felhívás

Állatbarátok figyelem!
BOGÁNCS GÁLA

Címmel segélykoncertet rendezünk 2004. október 16-án (szombaton) este 7 órától a Dobó Katalin Gimnázium aulájában, melyre szeretettel várunk minden érdeklődő és segíteni vágyó állatszerető embert!

Fellépők:
Silver Blue (In Memorian The Beatles)
Club Era (világzene)
Bakai Ferenc (próza)
Horányi László és Juhos Erika

Belépő: 500 Ft

A bevételt teljes egészében a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány javára ajánljuk fel. Célunk, hogy Esztergomban is megépülhessen az állatotthon, ahol az elárvult, gazdátlan kutyusok ideiglenes elhelyezésre kerülnek.

Az eredeti cikk megtekintése


Vissza az oldal tetejére!

Bogáncs Kutyaotthon Alapítvány, 2500, Esztergom, Csapási Dűlő | Számlaszám: 10201006-50222425 | Adószám: 18614385-1-11
Telefonszám: +36(30)235-2795 | info(at)bogancsotthon.hu |
Látogatók száma:

Telefonszámunk:
+36(30)235-2795
Munkaidőben!
E-mail:
kutyát keresek

Örökbefogadással kapcsolatos kérdések esetén telefonon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot!


Bogáncs Kutyaiskola
Bogáncs Kutyaiskola
megújult weblapja

Támogatónk:

MÁTSZ

Támogass minket!

... hogy még több kutyának találjunk
szerető gazdit!

Már online bankkártyával is fizethetsz a PayPal felületén! Kattints a gombra:További támogatási lehetőségekért kattints ide!


Hírek

Köszöntjük a Bogáncs Kisállatotthon weblapján!

Ebben a hónapban eddig
3 kutyánk került gazdihoz. Az előző hónapban 43 kedvencünket fogadták örökbe!

Legfrissebb híreink: