Második Bogáncs-nap (2005. szeptember 25.)

2005. szeptember 25-én újfent megrendeztük a Pézsa Tibor sportcsarnok melletti füves területen gazdikereső nyílt napunkat. Ezúttal jóval többen kijöttek a 10-től 2-ig tartó programokra, mint legutóbb.(kép:048,056) Most összesen 35 kutyát tudtunk kivinni a menhelyről, hála a sok-sok önkéntesnek, akik odasétáltatták a kutyusokat, majd 2 órakor visszavitték őket a menhelyre.A kicsi kölykök közül 5 talált gazdára, a felnőtt kutyák közül sajnos egy sem, de legalább világot láttak és sétáltak egy nagyot. :-)

A programok nagyon nagy sikernek örvendtek. Újdonság volt a budapesti Dog Dancing formáció, akik 3 kutyával mutattak be szebbnél-szebb „kűröket” zenére.

Ismét megmutatta okosságát és ügyességét Doki, a 10 éves németjuhász kutya gazdájával, Pálmai Zolival. Ők munkakutya és őrző-védő bemutatót tartottak.

Fellépett a Carmen tánccsoport is Nagy Margit vezetésével, nekik is nagyon köszönjük a szép produkciókat.

Újfent lehetett szavazni a legszebb menhelyi kutyákra. A győztes Liza lett, második helyezettek Oszkár

és Bocitarka, harmadikként Charlie futott be.

A programok ideje alatt lehetett állatorvosi tanácsokat kérni Dr Bogdán Leventétől, Petrovics Hajnalka kutyakozmetikus pedig ingyen fésülte, hozta rendbe a kutyusok bundáját.

A gyerekek nagy örömmel és odaadással simogatták, becézgették a menhelyi kölyköket.

Reméljük, tavasszal is sikerül megrendeznünk a nyílt napot, mivel ez remek lehetőség arra, hogy minél több ember ismerjen meg bennünket, tevékenységünket.

Hálásan köszönjük mindenkinek, hogy segített, eljött, támogatott bennünket!